perjantai 20. maaliskuuta 2015

Maanantai ja hyppytekniikkaa

Ei dääm nää mun postaukset tulee myöhässä... No ehkä jossain kohti rytmi palautuu takas kohdilleen!
Seuraavana vuorossa siis sunnuntain (edelliset postaukset) jälkeinen maanantai, joka oli taas jälleen kerran ohjelmaa täynnä.

Kuvituksena mun iphonella otetut tosi hyvälaatuiset snapchatit.. Krhm
10867151_10204639306881474_953292225_n

Päivä alkoi Mindyn pesulla. Meillä on siis neidin kanssa nyt sunnuntaina 22pv luvassa Lahden KV -näyttely ja ensi viikolla 28pv Turku KV. Tämä näyttelyihin valmistautuminen on tällä kertaa parin muuttujan vuoksi ollut sellaista säätöä, että huhhuh. Oon kolunnut kaikki nettikaupat läpi tilaillen milloin mitäkin, mutta onneksi sain asiat järjestyyn ja päästään sunnuntaina kehään tuhansista vaistoinkäymisistä ja ragekohtauksista huolimatta.
Maanantaina oli puunauspäivä. Mindy pääsi kotona ensin pesuun, föönaukseen ja harjaukseen. Sen jälkeen lähdettiin "trimmauskouluun" Mindyn kasvattajalle Turkuun. Mä lähdin suht aikaisin liikenteeseen, Andreas oli töissä ja Malena tekemässä koulujuttuja, joten jouduin lähteen yksin ajamaan. Blaah. Luvassa oli siis kahden tunnin karaoke with myself :D Mut iips oli tyytyväinen etupenkkipaikasta <3 Pakko hehkuttaa kevättä taas vähän tähän väliin, siis tiet on ihan sulat ja mä tarkenin huppari päällä!!! Äääää


Toisin kuin saattaa vaikuttaa, kuvatessa ei aiheutettu vaaratilanteita :D
11056915_10204639307001477_1179852471_n


Onneksi päästiin käymään kasvattajalla ennen näyttelyitä, jos mä olisin itse trimmannut Mindyn ilman ohjeita niin siitä olis seurannut vain ja ainoastaan los katastrofes. Mindystä tuli onneksi taas kuitenkin ihan kehäketun näköinen, kun Heidi-kasvattaja laittoi karvat aisoihin.
(Kiitos Heidi vielä miljoonasti <3 Testasin Bambilla kaikki sun opettamat jutut, ja vielä se ihan koiralta näyttää! :D)


Koirat vasemmalta, Mindy, Darcy ja Lizzy-mama <3
11072103_10204639307281484_526584635_n

Turusta jatkettiin matkaa trimmihetken jälkeen takaisin päin, mutta pysähdyttiin vielä Lohjalla. M pääsi LÄGI-areenalle Mari Sydänmaanlakan hyppytekniikkakoulutukseen. Tykkäsin koulutuksesta kovasti. Meitä oli vain 2 koirakkoa, mutta kivasti aikaa! Ikävä kyllä mulla ei ole mitään kuvia tai videoita treenistä, kun olin tosiaan yksin reissussa. Ens kerralla sitten! Tehtiin aika perusharjoituksia ja Mindyllä on teknisesti hypyssä kaikki kondiksessa. Lisää itsevarmuutta ja takapään voimaa Mari toivoi lisää, etenkin korkeushyppyyn, mutta eiköhän sitä tule kun ikää ja kokemusta tulee lisää. Puhuttiin kuitenkin, että alettaisiin treenaamaan hyppytekniikkaa molempien kanssa säännöllisesti. Alustavasti oli puhe, että kerran kuukaudessa treenit ja muuten itsenäisesti. Hyppytekniikan harjoitus meinaa aina unohtua, vaikka sen kuuluisi olla supertärkeä osa agikoiran treeniä! Me aletaan todennäköisesti tekemään ainakin perussarjaa osana treenien lämppää/jäähdyttelyä. Suosittelen!

3 kommenttia:

 1. Oi ihana aurinko paistaa <3 tuo niin paljon motivaatiota kaikkeen!

  Tsemppiä ja onnea näyttelykehään! Hyvin se menee :) Ja ainiin, ihana tuo pinkki häkki - niiin söpö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha tuosta pinkistä on tullut vähän meidän pääväri ;) Ja niinpä, ihana aurinko! <3

   Kiitos paljon <3

   Poista