keskiviikko 13. tammikuuta 2016

2016

IMG_5639

Helou ja hyvää uutta vuotta 2016 "hieman" myöhässä! Ensinnäkin pahoittelut tästä laittoman pitkästä tauosta. Yksinkertaisesti on ollut niin hirveesti tekemistä, ettei tietokoneen ääreen ole paljoa ehtinyt istumaan.

Ensinnäkin, asutaan nykyään Kirkkonummella! Kyllä. Me true stadilaiset päätettiin tulla tänne kokeilemaan vähän omakotitalo-asumista. Meillä on iso aidattu piha, jossa annan yleensä koirien vapaana riehua päivisin, kun teen töitä kotona. Ja vitsi miten noi turkikset nauttii!

Joulu ja uusivuosi vietettiin koirien kanssa Oulussa, jossa lomailtiinkin tällä kertaa vähän pitempi pätkä. A joutui harmittavasti lähtemään jo välipäivinä takas etelään, mutta me vietettiin oikein kivaa laatuaikaa mun Äidin ja koirien kanssa loppiaiseen saakka!

Nyt kun muutto alkaa olla aikalailla finito ja loma ohi, niin pääsen nyt takaisin arjen rutiineihin ja ajattelin samalla herättää tämän bloginkin henkiin ;)
Koirien kanssa pohjoisen lomaa lukuunottamatta ollaan treenailtu ja kisailtu jonkin verran, niistä lisää myöhemmin.

Helmikuussa meillä on edessä jännittävät ajat, kun Mindyn juoksujen pitäisi alkaa.. Lisää voi lukea Mindyn kasvattajan Heidin blogista ---> KLIK !
Helmikuussa osallistutaan mm. Fitdog -leirille viikkotreenien lisäksi, ja Bambin kanssa olis tarkoitus kisata nyt tauon jälkeen vähän enemmänkin! Bambihan on nyt yhtä LUVAa vaille kolmosissa, joten let's see what happens!

IMG_5601


Tavoitteet vuodelle 2016

Ja täytyyhän mun nyt tehdä tämä jo perinteeksi tullut klisee, ja kirjata ylös tavoitteet ensi vuodelle! Mitä mä viime vuoden tavoitteita katsoin, niin aika hyvin me niihin päästiin. Ainoat mitkä jäi toteuttamatta, oli rally-toko, johon allekirjoittaneelta ei meinaa (yrityksistä huolimatta) minkään sortin kiinnostusta.. Ja koirauimalassa käynti, jonka kyllä voisi vielä tälle talvelle toteuttaa! Mut nyt tulevaan vuoteen..


Bambi

- Terveenä pysyminen!!!
- Nousu 3-luokkaan. ( Agi- ja hyppySERTit kelpais kans ;) )
- Mun ja Bambin yhteiset inhokki-ohjaukset toimivaksi (pakkovalssit, välistävedot, niistot ym.)
- Pitää homma hauskana, ettei jatkossa tarvita mitään hermolomia lajista!! :D
- Olis kiva käydä testaamassa, mitä Bambi sanoo lambeista.. ;)
- Yritetään tehdä mahdollisimman usein Bampulan lempijuttuja, käydä tarkkailemassa lintuja ja niin edelleen... 


Mindy

- Terveenä pysyminen!!! ..Tähän täytyy vielä lisätä, että toivon sormet ja varpaat ristissä, että kaikki sujuu hyvin koko pentuprojektin ajan.
- Nousu 3-luokkaan.
- Juoksupuomi toimivaksi (jos se nyt ikinä voi olla täysin "toimiva" :D)
- Pitää superkivaa meidän lempparilajin parissa!
- Paimennus kiinnostaisi kovasti myös Mindyn kohdalla.
- Näyttelyissä käyminen! Myös "ulkomailla", ainakin Virossa.
- Ja parhaamme mukaan toteutetaan myös Minskin lempparijutskia... eli ainakin suuteloidaan ja pallotellaan hirrrrrrrveesti ;)Menestyksekästä ja vauhdikasta vuotta 2016 kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Kiva kun olette takaisin linjoilla :) Iloista uutta vuotta koko popoolle!

    VastaaPoista