sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Mindyn agility -katsaus

Moi! Mä ajattelin, että tekisin Mindyn kohdalla vähän tällaista tilannekatsausta agilityn kohdalla. Meillähän on tottakai tähtäys korkealle, niin kuin pitääkin. Ollaan kuitenkin edetty tosi rauhalliseen tahtiin. Eihän tässä kiire ole mihinkään.

Ollaan viime aikoina keskitytty lisäämään irtoamista ja estehakuisuutta. Voin ihan rehellisesti sanoa, että Mindy on kehittynyt kummassakin hurjasti.

Hyppytekniikkaohjaaja Mari antoi meille neuvoksi, että esteitä kannattaa alkaa jo nostamaan (mun korkeus radoissa on ollut aina tyyliin max. 15cm Mindyn kaa :D), "kun se on jo tuon ikäinen ja itsevarmuutta puuttuu". Treeneissä siltä ei kyllä puutu itsevarmuutta ollenkaan, olin siksi vähän yllättynyt tuosta kommentista. Nostinkin viime treenissä hypyt 30cm ja näppärästihän se meni. Itsevarmuutta on kyllä välillä vähän liikaakin ;D Ajattelin, että voisin alkaa vaihteleen korkeutta, siitä 10cm aina siihen 35cm asti Mindyn kohdalla jos uskallan. Mindy vaan tuntuu niin pennulta vielä! Yhyy, en hyväksy sen aikuistumista ;)

Treeneissä ollaan keskitytty tekemään radanpätkiä ja harjoiteltu kääntymistä, irtoamista, jne.. Suurimmaksi osaksi mennään hallille vielä leikkimään ja siinä sivussa treenaamaan, pidetään laji molempien mielestä hauskana :)


2 kommenttia: