perjantai 17. heinäkuuta 2015

EO-tukiepikset

Helou! Taas ollaan keretty käydä parit epikset. 12.7. oltiin Hyvinkäällä jälleen NODO:n epiksissä, niistä on vaan valitettavasti videomatskut teillä tuntemattomilla :D No mut Mindyn kanssa harjoiteltiin möllien agilityradalla vaan kontakteja edes takas kera palkkauksen (tehtiin varmaan joku HYLkyjen ennätys) ja Bambi voitti möllien hypärin.

Mutta, eilen otiin sitten epistelemässä vähän lyhyemmän ajomatkan päässä, kun purinalla järjestettiin EO-tukiepikset. Pakko sanoa, että sateesta huolimatta oli kyllä ihan loistavat skabailut! Kerrankin radat eivät olleet täynnä niitä perus pikkukoukeroita, vaan sai oikeasti JUOSTA, ihan huippua! Palkinnot olivat myös tosi hyvät, jee!Bambi starttasi kaksi kertaa supermölliluokassa. Rata oli kiva, sai harjoitella irtoamista koirien kanssa! Ensimmäinen startti meni muuten kivasti, mutta joku huolimaton kartturi lähti kolmanneksi viimeisellä esteellä vähän ennakoimaan, josta johtuen maaliin tuloksena HYL. (Note to self, vois vaikka alkaa harjoitella niistoja+muita ohjauskuvioita..) Toinen startti meni jo paremmin ja päästiin maaliin ilman ratavirheitä, ihan nopealla ajallakin vielä. Aika riitti kolmannelle sijalle, kun kaikki 3 ensimmäistä tulivat maaliin samalla sekunnilla :)

Mindy starttasi myös supermölleissä pariin otteeseen. Ensimmäinen rata meni kivasti viimeiselle esteelle asti. Kuski oli ylläripylläri myöhässä ja arvon neiti teki oikein kauniin takaakierron siitä hyvästä viimeiselle esteelle ;) Toinen startti meni hyvin 11-hypylle asti. Ja taas voisin sanoa pari sanaa omasta ennakoimisesta.. krhm. Pitää vissiin alkaa oikeesti treenaamaan näitä perusohjauksia.
Mölleihin meidän ei alunperin ollut tarkoitus osallistua, kun tuo juoksu-A treeni on vielä pahasti kesken. Kuulin kuitenkin paikanpäällä, että möllien radalla on kontakteista vain puomi, joten ei muuta kuin kaksi starttia Bampulalle sinnekkin!
Tykkäsin möllien radasta tosi paljon, alussa oli pitkä suora, mitä monesti jään epiksissä kaipaamaan.
Puomikin meni molemmilla kerroilla hyvin, ei puhettakaan et Bambi tulisi siitä läpi enää (kopkopkop). Vapautin sen myös  harjoituksen vuoksi melkein samantien, kun se meinaa aina vähän jäädä fiilisteleen siihen 2on2off -asentoon :D Pitää nyt alkaa treenaamaan puomia niin, että saadaan siihen vähän vauhtia.
Puomin jälkeiselle putkelle mun leikkaus/lähetys oli molemmilla kerroilla vähän myöhässä, hienosti Bambi luki myöhästyneen ohjauksen kuitenkin.
Hypyt 14-15 meinasivat muiden ratoja katsellessa tuottaa myös vähän päänvaivaa. (Kiitokset maksi-medi-mini järjestykselle, aamen.) Kaikki tekivät siihen valssin, mutta arvelin, et meidänkin kohdalla (niin kuin monien muiden paimenien kohdalla) koira saattaa lähteä karrattaan pitkälle hypyn jälkeen, ellei saa valssia hyvin rytmitettyä ja linjattua tuolle loppusuoralle päin. Siksi mietin itse et tekisinkö takanaleikkauksen 15-hypylle. Noh, onneksi olin ostanut kaksi starttia niin pääsin kokeilemaan molempia! Valssi, kuten arvata saattaa, meni linjauksineen ja rytmityksineen aivan pieleen.. Niinkuin myös 2. startin leikkauskin :--D Tiedä sitten, kumpi oli parempi vaihtoehto. (Jälleen note to self.. IHAN OIKEESTI ne ohjaukset, myös valssi ja takanaleikkaus tehotreeniin......)
Molemmat radat Bambi suoritti kuitenkin ilman ratavirheitä, ja aikakin riitti voittoon asti. Palkinnoksi sai palkintopussukan lisäksi valita joko nutrolin iho&turkki -öljyn, tai Ville Liukan koulutuksen purinalla sunnuntaina. Nutrolineja meiltä löytyy vaikka kuinka, joten mennään siis sunnuntaina kuuntelemaan, että mitä vinkkejä Villeltä löytyy mulle ja pikkumustalle :) Kiitokset vielä järjestäjille tosi kivoista epiksistä!

>

2 kommenttia:

  1. Teidät on haastettu! :D http://sheltt.blogspot.fi/2015/07/liebster-awards-discover-new-blogs.html

    VastaaPoista