perjantai 7. elokuuta 2015

Karhunpoika sairastaa


Niin sitä tuli taas miljoonatta kertaa todettua et mikään muu ei ole niin tärkeää, kuin terveys. Alla meidän vuorokausi tiivistettynä.

Keskiviikko-iltana klo 23:30 Mindy alkaa pyörittämään yhtäkkiä silmiänsä kummallisesti ja sulkee toista silmäänsä. Soitto Viikin päivystykseen ja kohta ollaan jo matkalla.

Klo 23:45 tutkimushuoneessa hoitajan haastattelemana. Mindy on tosi apaatiinen ja makaa tutkimuspöydällä.

Klo 00:00--> päivystävä eläinlääkäri Björkenheim tulee tutkimaan Mindyn. Oikea silmä ok. Vasemmassa silmässä syvä korneahaava ja mahdollinen vierasesine. Ell puuduttaa silmän ja yrittää saada vierasesinettä, joka paljastui pieneksi kiveksi, pois silmästä tuloksetta. Kivi on kerennyt painautua läpi sarveiskalvosta.

Klo 01:15 ajetaan kohti kotia, mukana maailman raukin väsynyt kaulurimatkustaja ja lääkekasa. Päivystävä eläinlääkäri ei valitettavasti osannut tehdä asialle enempää, vaan meidän oli varattava aika oftalmologille (silmiin erikoistunut eläinlääkäri) aamulla.

Klo 03:30 herätys ja Mindyn lääkitys

Klo 05:30 herätys ja Mindyn lääkitys


Klo 07:30 herätys ja Mindyn lääkitys. Tässä vaiheessa soitin meidän vakkari eläinlääkärin MeVet:iin ja kysyin voisiko joko Per tai Lotta Axelson ottaa meitä vastaan. Per ei kuulemma enää hoida sairauksia ja Lotalla oli päivä täynnä. Lotta onneksi lupautui ottavansa meidät poikkeuksellisesti jossain sopivassa välissä vastaan.

Klo 09:00 lääkitys

Klo 11:00 lääkitys

Klo 13:00 lääkitys

Klo 15:00 lääkitys

Klo 17:00 Mindy pääsee Lotan tutkittavaksi.

Klo 17:30 kivi on poissa silmästä, mutta silmässä näkyy vielä syvä kuoppa. Saadaan tipat ja lääkkeet kahden viikon ajaksi, jonka jälkeen silmän pitäisi olla terve. Allekirjoittaneelta taisi tässä vaiheessa päästä aikamoinen helpotuksen huokaisu.

Nyt Mindy voi jo ihan hyvin. Säikähdys ja pelko pysyvästä vammasta oli suuri, mutta onneksi kaikki on hyvin. Kyllä käy sääliksi tuota pientä, joka taapertaa kaulurin kanssa ympäri taloa kun ei saa hyvää nukkumisasentoa :( Enää lääkket tarvii antaa "vaan" 4 tunnin välein, joten yölläkään ei tarvi herätä enää kuin kaksi kertaa. Toivottavasti minun pieni on taas pian elämänsä kunnossa. Voi toista.

10 kommenttia:

 1. Voi että, kaikkea sitä voikin käydä :( Pikaista paranemista raasulle!

  VastaaPoista
 2. Ihan kamalaa! Toivottavasti Mindy-parka tulisi pian kuntoon, eikä mitään pysyviä vammoja jäisi! :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, osaa nää koirat kyllä säikyttää.. :/
   Kiitos kovasti, toivotaan <3

   Poista
 3. Pikaista paranemista pienelle potilaalle!

  VastaaPoista
 4. Voi pientä :( Tsemppiä teille molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toivottavasti se tulee pian kuntoon :( Kiitos <3

   Poista
 5. Oi voi, miten teille on käynyt..koiran sairastuminen tai loukkaantuminen on kyllä niin kurjaa :( Tsempit teille paranemiseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on.. Muistutti taas kyllä siitä, että terveyttä pitää arvostaa!! :/
   Kiitos <3

   Poista