sunnuntai 27. syyskuuta 2015

JANKK:n kisat

Helou ja hyvää sunnuntaita! Meillä oli tänään kisapäivä. Uskaltauduin nimittäin meidän järkyttävän kisauran alun jälkeen ilmoittaa Bambin Janakkalaan hypärille.
Tänään aamulla ajoin Sarin luokse Vantaalle, josta jatkettiin sitten kimppakyydillä kohti JANKK-areenaa.
Meille tämä oli siis toinen virallinen startti ja Sarille & Odelle ensimmäinen. Sarin keskikokoinen villis Ode mitattiin heti perille päästyämme oikein hyvän kokoiseksi mediksi. Sari juoksi A- ja B Agilityradat ja me Bamsen kanssa siis C hypäri.. (Tarvin vielä luottoa siihen juoksariin :D) Sari ja Ode sai ekalta radalta 10 ja toiselta harmillinen 5 A:n alastulolta, muuten rata oli oikein tyylikäs! Vitosella he sijoittuivat kuitenkin 3. sijalle.
Agiradat tuomaroi Anne Savioja, mutta hypärille tuomariksi vaihtui Ritva Herrala, joka tuomaroi myös 2-luokat. Mua oltiin aikasemmin peloteltu, että Ritvan radat on kaikissa tasoluokissa haastavia, joten vähän jänskätti mitä tuleman pitää.Hypprata oli kuitenkin profiililtaan aivan loistava meille! (Toivottavasti mun tekemä piirros antaa jotain käryä et miten se suunnilleen meni..) Kaikki esteet ei nyt ihan symmetrisesti ollut linjassa peräkkäin ja siitä jotkut stressasi, mutta meille sen ei pitäisi olla ongelma.
Niinkuin Ritva rataantutustumisen alussa sanoi, että "vauhtia ja vaarallisia tilanteita luvassa" juosta siis sai! Rataantutustumisessa mulle ei aiheuttanut päänvaivaa muu kuin 5- ja 6 hyppyjen väli. Hyppy nummer sexton oli nimittäin niin kuumottelevasti houkuttelemassa pikku Bampulaa, että osasin arvata et sinne se sinkoo jos en ohjaa tuota kohtaa jotenkin taktisesti. Muuten suunnittelin ohjauskuvioiksi aikalailla pelkkiä takaaleikkauksia, koska ne sujuu meiltä oikein smoothisti ja ne sopi linjoja ajatellen ko. radalle kuin nyrkki silmään.

Rata meni yllättäen niinkuin olin suunnitellutkin, whaaat?!?! :D Tein tuollaisen jonku jarrutuskäännössysteemin (oon ihan sika hyvä näissä nimissä) 5-6 välille joka toimi hyvin. Loppurata sitten menikin ihan näppärästi ja voittonollahan se sieltä napsahti! Tulos siis -7.85 sij.1 LUVA. Nyt on se hypäri-LUVA kisakirjaan rustattu, joten ei kai se auta kun treenata ne kontaktit kuntoon ja startata agiradalla sit seuraavaksi, jaiks!


Palkintoposeeraus kera matkaseuran :)6 kommenttia:

 1. Upee juttu! Onnea teille! Siitä se kisaura lähtee :)

  VastaaPoista
 2. Wau! Onnittelut! Mihis aiotte mennä kisaamaan seuraavaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti!! ♥ Seuraavaksi mennään todennäköisesti HEILU:n kisoihin Racinelille 10.10. ja ATT:n kisoihin Lietoon 11.10. :)

   Poista
 3. Onnea LUVAsta! Hyvä aloitus kisauralle! :)

  VastaaPoista