torstai 22. lokakuuta 2015

2-luokan korkkaus

Meidän viime viikonlopun kisat meni tällä kertaa vähän vähemmän mallikkaasti, tuloksena tuplahylly :D :D Niin käy joskus..
Kisat järjesti Järvenpään agilityurheilijat, ja kakkoset tuomaroi Salme Mujunen.

Ensimmäinen rata näytti suunnilleen tältä:
mujunen 1
Piirros vain suuntaa antava, alunperin Salme Mujusen käsialaa.

Myönnettäköön, että pienet kauhunväreet käväs iholla, kun näin tuon loppusuoran :D Nopeen koiran kanssa ei mikään helpoin juttu keretä ohjaamaan kepeille.
Kuitenkin kun menin tutustumaan rataan, niin kaikista eniten päänvaivaa aiheutti esteet 3-6. Pähkäilin tätä tovin, ja päädyin käyttämään Bambin irtoamista hyväksi, lähettää sen 3-hypyltä 4-hypylle ja juosta tekemään sokkari 5-6 väliin. (Voin kertoa et oli oikeesti varmasti toimiva suunnitelma, vielä kun olisin toteuttanut sen radalla :D) Muuten rata vaikutti meille suht helpolta. A:n jälkeen valssi 9-hypylle, jolta valssi keinulle. 13-putkeen lähetys kaukaa, ja ottamaan vastaan 14-hypyn taakse. Lähetys 15-hypylle ja sit vaan käskyttää putkeen ja lähtee itse juokseen täysillä kohti keppejä.
Noh.. Meidän hyvä suunnitelma loppui lyhyeen:Siis miksi, voi miksi, en tehnyt sitä suunnittelemaani ohjausta tuohon alkuun. Siihenhän se sitten kusahti kun aloin sooloileen ja meinasin törmätä tohon 5-hyppyyn :D Loppurata meni aikalailla niin kuin olin suunnitellutkin, joten vähän jäi ärsyttämään tuo alun sössiminen. Tältä radalta ei nimittäin tullut kuulemma yhtäkään nollaa :D Mur.. Mut hei mitä tästä opimme? ..Ohjaa niinkuin olet rataantutustumisessa suunnitellut, heh.

No mutta turha tuota on jäädä märehtimään, seuraava B-agilityrata näytti sitten tältä:

mujunen 2

Rataantutustumisessa ei tullut mitään erikoisempaa mietittävää. Rata oli kyllä ihan tehtävissä.
Alku meni ok, mitä nyt noilla 7-10 -hypyillä vähän kalastelua ja säätämistä. Sitten tuli keinu, ja pienellä mustiaisella ei käynyt mielen vieressäkään pysähtyä siihen. Otettiin se sit uudestaan, eikä mitään pysähtymisen merkkejä näkynyt vieläkään. Nostin känkkäränkän sitten keinun alastulolle, jätin siihen ja juoksin täysillä pois päin, vapautin ja Bams pääsi sylikyydillä pois kentältä.
Vähän jäi ihmetyttämään miten se noin törkeesti juoksi pois keinulta, mutta syy siihen selvisi treeneissä maanantaina. Meillä oli treeneissä sama keinu kun kisoissa, ja Bambi juoksi taas äkkiä pois siltä. Huomattiin Maijun kanssa sit, miten paljon keinu rämisi ja Bambi oikeesti pelkäsi sitä. Raukkeli. Täytyy käydä vielä palkkaan sitä tuolla pelottavalla keinulla ennen sunnuntain kisoja, siltä varalta jos ne ottaa tuon rämän uudestaan radalle. No mutta hyvähän se on muutenkin totuttaa koira kaikenlaisiin keinuihin ja että niille jäädään, vaikka niistä kuuluis mitä ääniä.

Kisoista jäi kuitenkin ihan kiva fiilis, vaikka tällä kertaa ei tuloksilla juhlittukkaan. Oli kiva huomata et ne 2-luokan radat on aivan tehtävissä ;) Parempi onni ensi sunnuntaina!HYVÄÄ VIIKONLOPPUA! 

6 kommenttia:

 1. Moi,
  Nähtiin tosiaan sunnuntaina Ojangossa episten aikoihin ja oli kyllä aivan mahtava tavata sut vihdoin näin livenä :D Mun sähköpostiosoite tosiaan on markesasu@gmail.com kun siitä oli silloin puhetta. Terv. Sanni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Oli kyllä tosi kiva nähdä, kiva et tulit jutteleen :) Mä laitan sulle viestii tän viikon aikana!

   Poista
 2. Moikka.
  Suoritin lippuarvonnan (Lemmikkimessut) uusiksi blogissani ja arpaonni suosi sinua. Laitoin sulle sähköpostia, mutta se kun jää usein huomaamatta niin päätin vinkata vielä tätä kautta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!
   Ihan huikeeta, vastasin sun sähköpostiin! :)

   Poista
 3. Moi! Mä laitoin sulle haasteen mun blogiin!
  http://mitteliriia.blogspot.fi/

  VastaaPoista